Detta är Monica Asp

Sedan jag för drygt tio år sedan tog examen i grafisk formgivning och foto på konsthögskola i Holland har jag kombinerat dessa två ämnen i mitt yrkesliv. Man skulle kunna säga att jag är en grafisk formgivare med förkärlek för bild och fotografering, de hänger ihop på ett naturligt sätt och det är härligt att jobba med båda.

Jag har arbetat med många olika intressanta varumärken och drivs av att kunna förmedla rätt budskap och känsla i det jag gör. Eftersom jag också har jobbat inom flera olika branscher har jag fördelen att tänka brett och provar därför gärna nya idéer.

Som person är jag noggrann men vet att tid är pengar, därför är jag mån om att jobba strukturerat och leverera snyggt och komplett material inom utsatt deadline. Jag trivs bäst när jag jobbar i grupp eftersom jag är social och tycker att det är givande att nå mål tillsammans. De jag har jobbat tillsammans med beskriver mig som en driven och stresstålig problemlösare med en positiv inställning till det mesta som kommer i min väg. Själv vill jag också beskriva mig som tillmötesgående, nyfiken och lättlärd.Varumärken jag jobbat med